Diëtiste

Jelleke Kuipers, diëtist bij Diëtistenpraktijk Kuipers, houdt eens per maand een spreekuur in de praktijk. Jelleke is in 2009 een eigen praktijk begonnen, nadat ze ruim 15 jaar ervaring heeft opgedaan als diëtist bij een thuiszorgorganisatie. Ze heeft haar ervaring aangevuld met diverse trainingen op haar vakgebied, waaronder kinderdiëtetiek, Diabetes Mellitus. Daarnaast heeft ze mede door trainingen op het gebied van gespreksvoering vaardigheden ontwikkeld die van belang zijn bij het veranderen van eetgewoonten. Omdat elk mens anders is en andere vragen heeft, bestaat er geen standaard dieet, maar is elk dieetadvies een advies op maat.

U kunt terecht bij de diëtist met al uw vragen over voeding of dieet, zoals bij overgewicht, ondergewicht, diabetes mellitus, een verhoogd cholesterolgehalte, verhoogde bloeddruk, maag- en darmklachten, voeding bij zwangerschap en voeding bij baby’s en kinderen.

Dieetadvisering is vanaf 2012 een verstrekking vanuit de aanvullende verzekering. Afhankelijk van uw verzekeringsvoorwaarden wordt het vergoed. In het geval van Diabetes Mellitus wordt dieetadvisering vergoed via de ketenzorg. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.

U kunt mij als volgt bereiken: telefonisch via 0512-820200 of stuur een email naar info@dietistenpraktijkkuipers.nl.
Zie ook www.dietistenpraktijkkuipers.nl voor meer informatie.